Will D/O be relevance for another 10 years as nowadays there are Electronic Driver Logs device for driver to deliver or pick up the goods?

تم إضافة السؤال من قبل Zety Shakila Binti Mohd Yusof Mohd Yusof , Lecturer (Diploma Logistics & Supply Chain Management) , Polytechnic METrO Johor Bahru
تاريخ النشر: 2015/05/17
Rijin Manilal
من قبل Rijin Manilal , Account Manager , Al Rawaq Trading

D/O are always more relevant than electronic driver logs. because some times machine can be duplicated and can do forgery. so D/O with company sign and signature will be more trustworthy