I have 20 years of experience as Drones technicien, I was a flight engineer for more than 10 years. What are my chances to get a better job?

I collected some skills as a QA, I speak Arabic, French and English fluently, I also have good knowledge in Word, Excel, Powerpoint and access, right now I am trying to learn C#, C++ and build my own website.

تم إضافة السؤال من قبل مستخدم محذوف‎
choayb benguerba
من قبل choayb benguerba , مهندس في السكن و العمران و البناء , مديرية السكن و العمران و البناء

There is hope, God willing, because you look like an experienced and ambitious person God has made your wish