Success in marketing is like winning a hurdle race. Please comment on this statement giving example of any product / service success story ?

تم إضافة السؤال من قبل PRADEEP MEHRA , CEO , Angel international Inc.
تاريخ النشر: 2015/05/15
adel alshmmary
من قبل adel alshmmary , مدير التوظيف نائب مدير الموارد البشريه , شركة بنده شركة سنتربوينت شركة عطار وسبسبي شركة بن جارالله

Success win the big boom of joy for those who succeed are the self-confidence is the ambition of every person who loves his work and success is excellence Duel on failure