Safari browser in the Apple's iPad is not working Suggest solution

تم إضافة السؤال من قبل Sandhya Binoy , Software Professional , Karrox technologies
تاريخ النشر: 2015/05/14
aina khan
من قبل aina khan , Remittance Officer , Exchnage Company Pvt Ltd Kharian

check out the i pads settings.

if the browser still not working through it into garbage basket and purchase Samsung galaxy note 5 for good browsing.