As a customer service agent, how do you handle a delayed service?

تم إضافة السؤال من قبل Rahaf Masri , Account Sales Director , MT3 Digital
تاريخ النشر: 2015/05/13
Rameez Tariq
من قبل Rameez Tariq , trinee engineer electrical , ATS Synthetic pvt (Ltd

I have to compline of management some problems is here and right solution given

Syed Haider
من قبل Syed Haider , Sales & Office Manager , Mimar Emirates Engineering Consultant

Do not take decisions quickly, Step back and follow simple points: Observe Come up with game plan Discuss with team/management then execute