Search for text in many DWG files.

How is it possible to search for specific text in many DWG files?

تم إضافة السؤال من قبل مستخدم محذوف‎
تاريخ النشر: 2015/05/06
Syed Shan Haider
من قبل Syed Shan Haider , Senior Draftsman , Al Marwan General Contracting Company

I Think your answer is Here with me.

Please Follow the link

http://lee-mac.com/bfind.html

Muhammad Shakeel
من قبل Muhammad Shakeel , CAD Design Manager , M/S zeeruk Intl.

you Can use find command for searching TEXT in DWG file or use filter command for Searching Text by Value, by Text Hight, Text Color what ever text attributes you want.