AutoCAD dwg file is corrupted, i used recover command, recover all, insert , x-ref command, no back up files anywhere, file size is 150mb. sliution?

تم إضافة السؤال من قبل Syed Shan Haider , Senior Draftsman , Al Marwan General Contracting Company
تاريخ النشر: 2015/03/18
Muhammad Shakeel
من قبل Muhammad Shakeel , CAD Design Manager , M/S zeeruk Intl.

Recover Command will recover all of your data what ever in your File. you can use also Audit also for fixing the errors.

Syed Shan Haider
من قبل Syed Shan Haider , Senior Draftsman , Al Marwan General Contracting Company

No not my file is not recovered. with these commands.