Name a product you know of that performed really well as a result of its advertising discipline

تم إضافة السؤال من قبل Peggy Traboulsi Chamoun , Marketing Director , Bayt.com
تاريخ النشر: 2012/10/09

Snickers "انت مش انت وانت جوعان".
One word: Brilliant.

George Durzi
من قبل George Durzi , Senior Media Performance Manager - Middle East & Africa , Dyson

Lays Arabia's "Flavor Me" campaign! That brought up quite a buzz!