Which of the following calculates a sole traders closing net assets ?

1. Opening net assets - Drawings + Capital Introduced + Profit

2. Opening net assets + Drawings - Capital Introduced - Profit.

تم إضافة السؤال من قبل Saidul Alam , Accountant , Akhtar Al Balushi Trad. & Cont. L.L.C
تاريخ النشر: 2015/04/24
حسين محمد ياسين
من قبل حسين محمد ياسين , Finance Manager , مؤسسة عبد الماجد محمد العمر للمقاولات العامة

agree with answers >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>

FITAH MOHAMED
من قبل FITAH MOHAMED , Financial Manager , FUEL AND ENERGY CO for transportion petroleum materials

1. >......Opening net assets - Drawings + Capital Introduced + Profit