Net Assets acquired in a Business Combination refer to?

<p style="text-align:center;">1)  Non Current Assets Less Current Assets2)  Total Assets Less Total Liabilities3)  Total Assets Less Equity4)  Total Assets Less Current Liabilities</p>

تم إضافة السؤال من قبل Faraz Sultan , Audit and Accounts Manager , Abdulla Al Mulla Auditing Of Accounts
تاريخ النشر: 2014/12/18
Divyesh Patel
من قبل Divyesh Patel , Assistant Professional Officer- Treasury , City Of Cape Town

Option2

Muaz Alam
من قبل Muaz Alam , Senior Accountant , TRINDEL - Travaux industriels pour l'Electricité

Option: (2)

VENKITARAMAN KRISHNA MOORTHY VRINDAVAN
من قبل VENKITARAMAN KRISHNA MOORTHY VRINDAVAN , Project Execution Manager & Accounts Manager , ALI INTERNATIONAL TRADING EST.

  Total Assets Less Total Liabilities

mohamed Hakim CMA CPA Candidate
من قبل mohamed Hakim CMA CPA Candidate , Accounting Manager , Andersen saudi arabia

Option -2

Total Assets -total liabilities

Fawzy Ahmed Salim El-Shabiby
من قبل Fawzy Ahmed Salim El-Shabiby , Accountant , Servtel Information, Security, and Telecommunication Network Limited

Answer: No.2) total assets - total liabilities

Altaf Bhoon ACA
من قبل Altaf Bhoon ACA , Assistant Finance Manager , Atlantic Maritime Group FZE

Option - "2"

georgei assi
من قبل georgei assi , مدير حسابات , المجموعة السورية

The correct answer No.2

Faraz Sultan
من قبل Faraz Sultan , Audit and Accounts Manager , Abdulla Al Mulla Auditing Of Accounts

Thanks everyone. It is indeed Option2

Vinod Jetley
من قبل Vinod Jetley , Assistant General Manager , State Bank of India

I agree with vrindavan & alex

Alex Al Yazouri
من قبل Alex Al Yazouri , General Manager , Al Mushref Cooperative Society

Thank you for the invitation.

2)  Total Assets Less Total Liabilities

Mir Mujtaba Ali
من قبل Mir Mujtaba Ali , Internal Audit Manager , Confidential

Total assets - total liabilities (as rightly answered by all)