The first thing to do when receiving a call?

تم إضافة السؤال من قبل jezreel canoy , Supervisor , Transcom World Philippines Inc Company
تاريخ النشر: 2015/04/22
Reslie Anne Mabanta
من قبل Reslie Anne Mabanta , Commercial Agent , Aerologistix Aviation W.L.L

Great the customer, ask the concern, name and from which company.

Salman Ali
من قبل Salman Ali , Sr. Sales Executive , Auto Link Motors pvt. ltd.

Greet The Caller In Appropriate Manner And Ask How We Can Help Them