Can I specify fractional weight values such as 670 or 973 for font weight?

تم إضافة السؤال من قبل Feras Abualrub , Web Solutions Manager , Qistas for Information Technology
تاريخ النشر: 2015/04/19
Manoj GK
من قبل Manoj GK , PHP Developer , YTL Communications Sdn Bhd

It fairly depends on the browser used to view the system. However, on standard practice, 2 'zero values' have to be inputed for the font weight