How to track out the weighted retail items in grams/kgs for the inventory management of e7 EAME?

the exported file shows the '0' value of the weighted items

تم إضافة السؤال من قبل Asim Ali , SAP HCM Support Officer , Al Tilal Steel Company Limited
تاريخ النشر: 2015/02/12
نصر العباسى
من قبل نصر العباسى , مشرف استقبال , الفنادق -سيفا شرم

Inventory management is the supervision of non-capitalized assets (inventory) and stock items.

Crosby Estil
من قبل Crosby Estil , Asistantant Restaurant Manager , Argelini Restaurant & Cafe, United Dynamics Co.

inputing items by categories