Why the mechanical properties(yield strength, UTS) are different for longitudinal and transverse sections of a steel pipe?

تم إضافة السؤال من قبل Rahul Deo Sonar , QA Metallurgist , Western Australia Speciality Alloys(PCC)
تاريخ النشر: 2015/04/18
Kamaluddin Syed
من قبل Kamaluddin Syed , Professor and Head , Vignan's Institute of Information Technology

Due to grain flow in the direction of material flow during manufacturing