One of the features of Marketing Research is_?

(1) It is multi-tasking

(2) It is Multi-Natured

(3) It is Multi-Purpose

(4) It is Multi-disciplinary

تم إضافة السؤال من قبل Mehboob Ali Laghari , Social Mobilization Team Incharge , TRDP-European Union
تاريخ النشر: 2015/04/13
Muhammad Adeel
من قبل Muhammad Adeel , Sales And Marketing Executive , TANZEEM HEAVY EQUIPMENT RENTAL LLC

Marketing Research is a Continuous process, it is Multi-disciplinary.

Khaled Anwar
من قبل Khaled Anwar , Senior Sales Engineer , "Automotive company''

(4) It is Multi-disciplinary