ايهما اصعب بالنسبه لرجل المبيعات ان يبيع منتج ام ان يبيع خدمه ولماذا؟

اريد معرفه ايهما اصعب فى راي حضراتكم ولماذا من وجهه نظرك ؟

تم إضافة السؤال من قبل محمد إبراهيم نعيم محمد العشرى , مصرفى ممتاز خدمة عملاء , البنك أﻻهلي المصري
تاريخ النشر: 2015/04/12
JAAFAR MOHAMMAD AMIN ALTARAZI Altarazi
من قبل JAAFAR MOHAMMAD AMIN ALTARAZI Altarazi , محاسب , الهيثم لتدقيق الحاسبات

الخدمة لانك ستقوم بتصوير شي غير موجود وتبيعه كما ان الزبائن يخافون من المحتالين لانه لايوجد شئ بين ايديهم

heba elhadik
من قبل heba elhadik , office manager , Hero

الخدمة اصعب كتير ، لأنه محتاج انه يقنعك بفكرة ما علشان يخليها مبدأ فى حياتك

اما السلعة سهلة لأننا مستهلكين بطبيعه الحال والسلع بتخدم على حاجاتنا اليومية

Ibrahim Adawi
من قبل Ibrahim Adawi , Administrative Assistant , هيئة تطوير وتعمير المناطق الجبلية بجازان Mountain Development Authority in Jazan

الاصعب عندما يبيع خدمة لان الخدمة تتطلب وقت اطول من المنتج لاقناع العميل كذلك تتطلب مجهود اكبر من عرض منتج.

mostafa galal
من قبل mostafa galal , accountant , el mekawy

المنتج اسهل لان المنتج ضرورى ولو مش موجود هو ال هيروح يدور عليه عشان هو ال محتاجه

الخدمة طبعا اصعب فى البيع لا من الطبيعى كل الناس بتخدم نفسها للتوفير

اصعب بيعه ف العالم بيعة الجنازات * تانى اصعب بيعه ف العالم هى التامينات على الحياة

Mahmoud Zaher Tarakji
من قبل Mahmoud Zaher Tarakji , مدير , أوال جاليري

بيع الخدمة أصعب بكثير من بيع المنتج .. لأن بيع الخدمة من الصعب اقناع الناس بسهولة .

alaa alraee
من قبل alaa alraee , مسؤول القسم المالي , مجموعة الدجاني التجارية

ان يبيع خدمة هو الاصعب لأن أغلب الناس ما يرونه مقنعا لهم هوما يكون بين أيديهم وباستطاعتهم النظراليه وتفحصه