Do you think the 3D Tool is effective in Photoshop?

تم إضافة السؤال من قبل Ahmed Hashem , Founder & General Manager , Kottaab Online - "Quran & Arabic Online School"
تاريخ النشر: 2015/04/08
Sara Elbouragui
من قبل Sara Elbouragui , Faiz Mustapha , Read Azrou

Yes I think it is good for improving the work of photoshop

majid elsherbiny
من قبل majid elsherbiny , الطباعة الاعلانية , افاق للاستيراد والقاسم للدعايا والاعلان

Certainly because the three-dimensional design gives you more dynamic design and devolves and draw the attention of watch design

imran khan
من قبل imran khan , Sr. Graphic Design , Click Media Advertising

it is a useful tool but the point is that it is not for all designs, i use it to make some types of3d shapes, it could be used for designing3d texts Logos etc......... its on designer that how he/she use it