When the deficit in the state budget is happening leads to increased reliance on the expansion of the issuance of money produces what about it?

تم إضافة السؤال من قبل georgei assi , مدير حسابات , المجموعة السورية
تاريخ النشر: 2015/04/06
georgei assi
من قبل georgei assi , مدير حسابات , المجموعة السورية

- High inflation.

- Instability of the standard of living.

- The emergence of imbalances in the external relations of the state.

Salah Othman Yousef Alshambaati
من قبل Salah Othman Yousef Alshambaati , مدير ادارة الحسابات , شركة انفال الجديدة للتجارة والمقاولات

I agree with Mr. answer georgei ass

حسين محمد ياسين
من قبل حسين محمد ياسين , Finance Manager , مؤسسة عبد الماجد محمد العمر للمقاولات العامة

agree with you mr,Georgri >>>>>>>>>>>>>>>>>>