Why can the increase and decrease in frequency produce a blackout?

تم إضافة السؤال من قبل صديق بوزاغو , مهندس البحث والتطوير , Entreprise Industrielle de matériel sanitaire
تاريخ النشر: 2016/04/05
Mansoor Sultan
من قبل Mansoor Sultan , Research assistant , University of Kentucky

To protect the turbines from running below or higher than design speed, because the turbines are designed to run with specific speed (RPM)