ماذا تفعل اذا حضرت سيارات الخرسانة في الموقع ولكن المضخة حدث بها عطل في الطريق (إصلاحه يحتاج الي بعض الوقت) ؟

تم إضافة السؤال من قبل Ali Mohamed Ahmed , site engineering , شركة مقاولات
تاريخ النشر: 2015/03/29
محمد يونس
من قبل محمد يونس , مهندس مشرف , الشركة العامة للكهرباء

ذالك الوقت يعتمد على زمن الشك للخرسانة إذا كان بالامكان إصلاح العطل قبل زمن الشك ننتظر وفى حالة إستغراق زمن أكبر يتم تلف تلك الخرسانة.

hatem labib
من قبل hatem labib , Quality control manager , MISER consultant

تحويل الخرسانه الي موقع اخر او الي مكان لا يحتاج مضخه في نفس الموقع

Mohamed Shahawy
من قبل Mohamed Shahawy , Senior Mechanical Engineer , Ebtekar al Memar For Trading

على حسب جاهزية المكان فيمكن الاستفادة بها فى مكان اخر لا يحتاج الى مضخه..

ويمكننا العمل بالمعدات الخاصه بالنحله(المستخدمه فى الشغل البلدى)

ولو فى رافعه جى سى بى فى الموقع ممكن نشتغل بيها

أنا مهندس ميكانيكا طبعا وممكن يكون كلامى غلط............