Do you think that the social media links like facebook have access to all your private information and might use it someday?

تم إضافة السؤال من قبل Rafih Hayek , Fitness Manager , Fitness Zone
تاريخ النشر: 2015/03/27
Jasmin Abdul
من قبل Jasmin Abdul , Administrative Assistant , Kuwait Media Center

I think that social Media links like facebbook have all not access

alaa bouazzi
من قبل alaa bouazzi , تقني في التبريد و التكييف , staf

yes of course anyone who have a facebook account that's meant he give his information to CIA for free