Other than time and cost , what are the KPI ( key performance Index) Target can you set for your project?

تم إضافة السؤال من قبل Dhawal Thakkar , Senior Engineer Projects , TDK Corporation
تاريخ النشر: 2015/03/27
Anand Rahul
من قبل Anand Rahul , Senior Scrum Master , A German Media Group

obviously its the Quality.

Mohamed Sadek
من قبل Mohamed Sadek , project manager , BITELEMEA

Quality,Scope,integration,HR,communication,Risk and procurement !

ALL Knowledge areas should undergo Performance appraisal , definitely using KPI's when ever applicable .