What is the easiest way to get hired when you reside outside the UAE?

تم إضافة السؤال من قبل Asif Mehmood , Manager Admin , Bhaya Foods
تاريخ النشر: 2013/04/22
REDA HUSSEIN
من قبل REDA HUSSEIN , Sales &Leasing manager , Alibaba Real Estate

im using my email when be outside country

April Gueta
من قبل April Gueta , Secretary , Professional Real Estate Co

The easiest way to get hired in UAE is being confident and knowledge in facing different people.