ما الفرق بين نظام الألوان RGB و CMYK ؟

تم إضافة السؤال من قبل Jaweed Hatem Nazir , IT Specialist , Waleefah Co.
تاريخ النشر: 2015/03/23
Youssef Magdy
من قبل Youssef Magdy , Architecture Project Manger , National Company for Trading & Construction

نظام RGB يستخدم الالوان (احمر - اخضر - ازرق) وهو يفضل لو حتستخدم الصورة علي الweb اما CMYK فهو يستخدم الالوان (Cyan - Magenta - Yellow - Black) وهو يفضل لو حيتم طباعة الصورة.