كيف يمكن لك ان تقوم بتسويق مطعم تم اغلاقه لسوء الاداره (الخدمه . النظافه . المعامله . الخ الخ ) مع العلم لا يمكنك تغير اسم المطعم؟

ملحوظه نوعيه الاكلات التي تقدم في هذا المطعم هي. الاكل الصيني . الياباني . التيلاندي . شكرا

تم إضافة السؤال من قبل safwat Abd elkareem , sales and marketing manager , Zahrat alwadi Agriculture
تاريخ النشر: 2015/03/21
حسين النبالي
من قبل حسين النبالي , مشرف , مطعم الطازج

تغير الاداره كامله والعمال وتنظيم كادر جديد

Bassem Shihatah
من قبل Bassem Shihatah , Central Kitchen Manager , Freshponits Group

اسف لتاخرى فى الرد

احب اقول لحضرتك ان اجابة السؤال  من السؤال نفسه وهى الادارة

اى مكان بينجح بالادارة الناجحة مش بس المديرين وايضا العمال اهم من المديرين

اى شركه او مطعم ناجح لو قارنته بمطعم تانى زيه نفس عدد العمال هتلاقى الاختلاف ف العمال طبعا

العامل المتميز هو اللى بيخلى العميل يرجع تانى

يقى تبنى طقم ادارة وعمال متدربين صح على خدمة العميل وبعد كده ييجى دور التسويق

انا من رايى الشخصى3 حاجات بتخلى العميل يرجعلك تانى

1- النظافه

2- سرعة الخدمه

3- المعامله

اتمنى اجابتى تكون واضحه وصريحه وتحت امرك فى اى مساعده

Yasar Akil
من قبل Yasar Akil , Operation manager , Mahrani for Indian , Chinese &continental food

لابد من إجراء تغييرات وعمليات تطوير ، من حيث تطوير المينيو ، ديكورات المطعم إن كان هناك خلل ، تدريب العمال بشكل جيد على عمليات الإنتاج والخدمة لضمان الجودة المقدمة ،،

ربما البدء منذ البداية بتأسيس دراسة خاصة تشمل التكاليف وسعر البيع ، ،، تصنيف المبيعات حسب أربع مجموعات : الخنزير ، الحصان ، النجم ، الكلب ،،

يجب أن يشعر الزبون بأن هناك تغيير ما قد حدث في المطعم ،، يمكن إضافة ركن جديد في المينيو ، مثلاُ : طعام الحمية ، ،،