One of these is a good strategy for behavior management. Which?

1) putting the student in the corner of the room

2) beating the student

3) positive reinforcement

4) belittling and name-calling

تم إضافة السؤال من قبل Emad Mohammed said abdalla , ERP & IT Software, operation general manager . , AL DOHA Company
تاريخ النشر: 2015/03/15
Muhammad Anzar
من قبل Muhammad Anzar , DevOps/DevSecOps Architect , Confidential

Correct answer is3) positive reinforcement

Anas  Dawah
من قبل Anas Dawah , Senior Internal Auditor , Talal Abu-Ghazaleh Global (TAGI)

3) positive reinforcement

Wasi Rahman Sheikh
من قبل Wasi Rahman Sheikh , WAREHOUSE SUPERVISOR , AL MUTLAQ FURNITURE MFG

BEST ANSWER OPTION3 <<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<

anayat bukhari
من قبل anayat bukhari , Researcher, English Content Writer, Publisher , Noor Foundation

Option3 is the correct answer. Positive Reinforcement describes an action which encourage the child to get desired results.

ashraf taha
من قبل ashraf taha , مدرس - teacher , مراكز تعليمية - Educational centers

The third is a definite correct