ممكن تروح لتاجر وانت عارف انه موجود جوة و شايف عربيته وعنده واحد شغال رخم جدا و بيغلس علي معظم المناديب لمجرد ان غيرك بيظبطه و انت لاطيب تعمل ايه؟

تم إضافة السؤال من قبل Bishoy Adel Milad , Area Sales Manager ( North Upper Egypt ) , Aman For E-Bayment
تاريخ النشر: 2015/03/11
Yaser Nasr Mohammed Alkoli
من قبل Yaser Nasr Mohammed Alkoli , مستشار تمويل عقاري , شركه تمويل عقاري

بمجرد تأكدي اني الافضل واذ ا تمكنت من الوصول للتاجر سأتخذ طريق الحيلة وسطلب مقابلة التاجر كعميل وليس كمندوب