ما هي أهم أسباب تحقق الخسارة في الشركات؟ What are the most important factors leading to company losses?

تم إضافة السؤال من قبل مستخدم محذوف‎
تاريخ النشر: 2013/07/25
wael saeed moustafa
من قبل wael saeed moustafa , sound engineer , cairo opera house

السبب الاساسي هو الاهتمام بمصلحه الفرد علي حساب مصلحه الجماعه

Ossama Elnahas
من قبل Ossama Elnahas , Sales Operations Support Specialist , Castrol

سوء التخطيط و الاداره و تفضيل الاشخاص فى الاهتمام عن الشركه

sridhar b
من قبل sridhar b , Manager Exports & Imports , DS India Private Limited

1.
Not identifying or adapting to the changing market trends, which drive the business2.
weak internal and external communications.3.
Failing to train organization staff on internal weakness.4.
Compatibility differences, which creates communication gaps among team members.5.
Leadership style

mahmoud salim
من قبل mahmoud salim , maintenance manager

السبب الأساسى أن من يقومون على مصلحة الشركه ليسوا أمناء أو ليسوا أكفاء.
ملاحظه إيقاف نشاط الشركه قبل تعرضها للإفلاس لا يعتبر خساره.

محمد عبدالعزيز امام محمد
من قبل محمد عبدالعزيز امام محمد , Warehouse Supervisor , الشركة السعودية للكهرباء-AL-HAJDYAH CONTRACTOR - Electric power industry

العديد من الاسباب

1- سؤ التخطيط لخطوات الشركة بشكل منتظم

2- الاشخاص اللقائمين على العمل وعدم كفائتهم وحماسهم فى العمل

3- اختيار منتج أو خدمة غير ملائمة لطبيعة البلد الموجد بها الشركة

4  عدم الدعاية بشكل كافي للمنتج ومختلف

Let the company alone without taking decissions while the product works in the market and gives benefits.
Companies need ALWAYS to innovate in all fields.
If you don't innovate, your product, sooner or later, is dead or eaten by competitors.

سوء التخطيط

عدم المحافظة على العقول

الفساد الاداري