Strength of concrete increases with:-

a) increase in watercement ratiob) increase in fineness of cementc) decrease in curing timed) decrease in size of aggregate

تم إضافة السؤال من قبل Mohamed Galal Hussein Ahmed Mohamed , Technical Mnager , Fast Building Contracting Co.
تاريخ النشر: 2015/02/25
Mufaro Moyo
من قبل Mufaro Moyo , Engineering Intern , Reclon Consultants

a) increase in watercement ration

Mohamed Aboelmagd PMP CCP
من قبل Mohamed Aboelmagd PMP CCP , Project Manager – Civil , Bonyan Almdayen Construction

Increase of finess of cement