If your manager asked you to make ideas to increase current Ratio which of the following is correct

A- encourage early payment of A/R B- Increase sales C- decrease A/P D- B & C are correct

تم إضافة السؤال من قبل Ahmed kandil , Cost Controller , Battour Holding Cpompany
تاريخ النشر: 2015/05/04
mohamed amine benaissi
من قبل mohamed amine benaissi , Property Consultant , ST Clair Real Estate

D- B & C are correct   .......

Md. Moshiur Rahman Sumon
من قبل Md. Moshiur Rahman Sumon , Assistant General Manager( Corporate Finance & Head of Internal Audit) , Progressive Life Insurance Company Limited

D-is correct answer ...........................................

FITAH MOHAMED
من قبل FITAH MOHAMED , Financial Manager , FUEL AND ENERGY CO for transportion petroleum materials

D- >>>>>>>>>>>B & C are correct