In a period of rising prices, which one of the following inventory methods usually provides the best matching of expenses against revenues?

A. Weighted average.

B. First-in, first-out.

C. Last-in, first-out.

D. Specific identification.

تم إضافة السؤال من قبل مستخدم محذوف‎
تاريخ النشر: 2015/02/22

The appropriate method for this case is option C . LIFO method.

Muhammad Aamir Jahangir
من قبل Muhammad Aamir Jahangir , Manager Accounts , AMCORP Engineering and Construction (Pvt) Ltd.

A. Weighted Average ..............................................................................