The following is methods of inventory valuation except 1- FIFO 2- LIFO 3- weighted average 4- net present value

تم إضافة السؤال من قبل Ahmed kandil , Cost Controller , Battour Holding Cpompany
تاريخ النشر: 2015/02/27

4) Net present value NPVThere is reference to inventory being valued at Net Realisable Value, which is not the same as NPV.LIFO

FIFO and Weighted average cost of inventory are all acceptable in terms of IAS2.

Mir Mujtaba Ali
من قبل Mir Mujtaba Ali , Internal Audit Manager , Confidential

4- net present value<<<><<>

Wasim khan wazir
من قبل Wasim khan wazir , Finance Specialist , Mott Macdonald

Option1 is correct Npv.,,,,,,,,,,,,