كم يبلغ راتب مدرس رياضيات في السعودية؟

تم إضافة السؤال من قبل فايز الرواشده , مدرس , شركة خاصة
تاريخ النشر: 2013/07/23

It depends on your level, your experience in the domain as well as of the profile looked for by the establishment.
So it would be necessary to specify if the post you look for is in a primary school, a middle school or a high school...
For example, it is certain that a lecturer in the university will win better than a teacher in a primary school.
It depends also if it is a part time or full time job.

Ahmed Hammad
من قبل Ahmed Hammad , High School Math Teacher , Virginia International Private School ( AL-Dar Academy )

في المدارس الحكومية بين3000 ريال إلى7000 ريال في المدارس الخاصة بين3000 ريال إلى15000 ريال حسب المدرسة من حيث الجودة و النظام و المنهاج الدراسي و جميع السابقة تعتمد على الخبرة أيضا