Conversion Cost do not include? 1-Indirect Material. 2-Direct Material. 3-Indirect Labour.

تم إضافة السؤال من قبل Mobeen Tahir , Credit Officer , Tawuniya Insurance
تاريخ النشر: 2015/02/19
Saifullah Shirazi
من قبل Saifullah Shirazi , Senior Accountant , Suraj Cotton Mills Limited

Direct Material + Direct Labor = Prime Cost

Direct Labor + Factory Overhead = Conversion Cost

so the right answer to above question is Direct Materil

Lesley Lanag CMA CPA
من قبل Lesley Lanag CMA CPA , Senior Accountant , Takaful Emarat Insurance (P.S.C)

Direct material which is a prime cost .