ما الفرق بين التسويق والمبيعات وايهما تفضل؟ وهل الشركات المصرية تدرك ذلك الفرق؟

تم إضافة السؤال من قبل Ahmed Mahmoud Nassr Abd alrahman
تاريخ النشر: 2015/02/18
Mostafa Mohmmad
من قبل Mostafa Mohmmad , كابتن ماكينه , المستقبل لصناعة الانابيب

التسويق هو التحدث عن المنتج وتعريف مميزاته وامكانيته ---- المبيعات هو بيع المنتج المتفق عليه

bosy love
من قبل bosy love , محاسب , دلتا للتطوير العقارى

لو حضرتك محاسب داخل على تطوير بشركتك وبدور على برنامج محاسبي خلي النصيحة دي في راسك ðمبرووك انت داخل على زواج ð  البرنامج كما الزوجة بيبان عيوبها مع العشرة ð الحقيقةوعشان متقعش زي غيرك في برنامج يجبلك الضغط و الشلل او يكون بيغشك في النتائج و انت مخدوع الى ان

تحدث الصدمة في وقت حرج "!!!!!!!"ð¤¤خلي في بالك كذا حاجة

اهم النصائح عند شرائك برنامج محاسبي

  • 1-  اعرف امكانيات شركتك المادية و الهيكلية و حدد طلباتك بدقة .
  • 2- لاتكتفي انك تاخد فكرة من طريق ديمو البرنامج لانها نسخة مختصرة لاتظهر عيوب الممارسة .
  • 3-  السمعة فقط لا تكفي اعرف التفاصيل و اسأل مجرب فعلي ويكون شخص موثوق فبعض البرامج بتاخد سمعة نظرا لرخصها او لجودة التسويق و ارتفاع العمولات .
  • 4- البساطة دور على جودة الاداء مع سهولة الاستخدام " نوافذ سهلة و ادخالات بسيطة "
  • 5- القدرة على استيعاب انشطة عملك بمشاكله وضغوطه و احتمالية التوسع "مرن برمجيا"
  • 6- دور على الذكاء البرمجي و المرونة و المقصود التقارير المرنة و القدرة على تطويرها و احتوائها لكل ما يفيدك
  • 7- دور على ا الشركة او المؤسسة المالكة للبرنامج لابد ان تكون مؤسسة سمعتها جيدة و الدعم الفني و الخدمة لديها على مستوى الثقة
  • برنامج محاسبة مقاولات