ما هو الموقف الأكثر طرافة الذي تعرضت له في عملك؟ What was the funniest situation in your work?

تم إضافة السؤال من قبل مستخدم محذوف‎
تاريخ النشر: 2013/07/23

شكرا أخي ماهر على الدعوة المواقف كثيرة لا أتذكرها الأن

مها محى الدين محمد
من قبل مها محى الدين محمد , مدرسة اولى أ لغة عربية , مدرسة نصر الثانوية التجارية

هناك شخص من الزملاء اشتكى المدير شكوى كيدية ان المدير عمل تسوية فواتير ولم يحضر دهان فعلا لادراج الطلاب وفى اليوم الذى حضر فيه محققين من الشئون القانونية..كنا نحن اول يوم نشرح ومعظم المدرسين ملابسهم اصابها بعض اثار الدهان لأنه كان لسه طرى..
فنادى المدير على المدرسين عشان المحققين يعرفوا انه فعلا جاب دهان ..بعد ما مشوا قلناله كنت خليتهم شافوا الادراج بدل عرض الازياء ده .ضحك وقال الواحد احيانا فى المواقف مش بيفكر صح

Arash Lajevardi
من قبل Arash Lajevardi , National Sales And Marketing Manager , Bastan group

when we receive Purchase order .

Wafa Akbar Ali
من قبل Wafa Akbar Ali , Fashion Designer , Ammara Khan

AFTER TRAINING NO ONEKNOWS HOW TO WORK

احمد جابر
من قبل احمد جابر , مشرف اكاديمى , مركز لمار للتدريب

حضرت الى العمل فى يوم العطله واستغربت على تاخير الموظفين حتى بدأت اتسأل والشئ الطريف حارث الامن قال عفوآ اليوم عطله