How to promote interrelationships among staff?

تم إضافة السؤال من قبل Sabahat Usman , Member of Advisory Review Board , Asian Journal of Humanities and Social Sciences
zafar abbas minhas
من قبل zafar abbas minhas , Freelance Writer , DAILY MASHRAQ

INFORMAL MEETINGS =====  GAMES  ====  ATTENDING THE PRIVATE EVENTS  OF THE STAFF  =====  OUTDOOR DINNERS ETC  ,,,,,      GOOD DAY SABAHAT USMAN