Oldest stock in case of items with limited shelf life is issued on the basis of LIFFO

ANSWER IS

1)  True

2) False

تم إضافة السؤال من قبل Wasi Rahman Sheikh , WAREHOUSE SUPERVISOR , AL MUTLAQ FURNITURE MFG
Ayshathul Haliya Saudhikeen
من قبل Ayshathul Haliya Saudhikeen , Finance Executive , Dubai Properties Group

False. it should be ideally FIFO

Mir Mujtaba Ali
من قبل Mir Mujtaba Ali , Internal Audit Manager , Confidential

No its false>>>>>>>>>>>><<<<<<<<<<<<<<

SYED ZEESHAN HAIDER
من قبل SYED ZEESHAN HAIDER , MANAGER WAREHOUSE , GENERAL FAN COMPANY

False

Oldest Stock with Limited shelf life will issued on FIFO basis.

Jersh On Repolidon
من قبل Jersh On Repolidon , Spare Parts Control , Al Masaood Automoiles

False. Must be FIFO First in First Out