كيفيه تأمين تانك السولار فوق الارض وليس فى باطن الارض؟

تم إضافة السؤال من قبل yasser moustafa abrahem ahmed , رئيس قسم السلامة والصحة المهنية والبيئة , السويدى للكابلات
تاريخ النشر: 2013/07/17
Ahmed Afifi Abdul Aziz Afifi
من قبل Ahmed Afifi Abdul Aziz Afifi , Senior Safety and Fire Protection Engineer , Egyptian Styrene & Polystyrene Production Co.

Based on the Quantity you have, you can reference to NFPA, but based on my experience, you can avail the following1.
Proper Fire Fighting Equipment (Based on the Quantity) Starting from Small Mobile Extinguishing Medium to Complete Cooling and Foam Systems for the Tank2.
You can request to make a Dike surrounding the Tank