Will these global certifications boost up my career for vertical growth?

I am working in India as a HR Manager with6yrs Experience.Presently I am pursuing PGDBA - HR from Symbiosis Centre for Distance Learning.

تم إضافة السؤال من قبل SUDIPTO KUNDU , Assistant HR Manager , UPANISHAD
تاريخ النشر: 2013/07/11
Adnan Alansari
من قبل Adnan Alansari , معاون المدير التنفيذي , شركة تاج الوسام المستثمرة في جزيرة بغداد السياحية

Your country the best certificate but global certificate prefer institutions by ideals (singer Subcommunity does not delights)

Mohammad Bidas
من قبل Mohammad Bidas , مدير عام , منشار حجر محمد بيبرس

Of course it is possible to replace the experience