How to achieve quality control in the lab?

تم إضافة السؤال من قبل fadiah abbass hammad Albasheer , أختصاصي ثاني مختبرات طبيه , مستشفى أمدرمان التعليمي
تاريخ النشر: 2015/01/31
Ajaz Pathan
من قبل Ajaz Pathan , Sr QC Supervisor , Astrachem

quality assurance and good laboratory practices will be the key to achieve quality control in the lab. For example standardization of required solutions, calibration of instruments at regular basis. Documentation like every instrument should have SOP.