Could visual basic and html knowledge provide any career advantage for accountant?

تم إضافة السؤال من قبل manaf almas , Auditor , DAR AL NUZUM PUBLIC ACCOUNTANTS
تاريخ النشر: 2013/07/08

it is not directly related to the job,but any additional knowledge is always beneficial.

Cherryl Jaranilla
من قبل Cherryl Jaranilla , Accounting Bookkeeper , Dumanjug Multi-Purpose Cooperative

yes.
to provide advice, assistance and perform functions, data analyst on the work.