What are the basic knowledge and career development of internal auditor? + personal qualities?

تم إضافة السؤال من قبل مستخدم محذوف‎
تاريخ النشر: 2017/02/18
Imah Esentia
من قبل Imah Esentia , Head Of Internal Audit , Delmar Petroleum Company Limited

Basic knowledge of an Internal Auditor: 1. Knowledge of accounting and business process. 2. Familiar with theory and practice of auditing. 3. Capable of being intell