A cost that bears an observable and known relationship to a quantifiable activity base is a(n)

A. Engineered cost.

B. Indirect cost.

C. Sunk cost.

D. Target cost.

تم إضافة السؤال من قبل Hany Sabry , Finance Manager , GMC for Engineering & Feeding Industries (S.A.E)
تاريخ النشر: 2015/01/25
VENKITARAMAN KRISHNA MOORTHY VRINDAVAN
من قبل VENKITARAMAN KRISHNA MOORTHY VRINDAVAN , Project Execution Manager & Accounts Manager , ALI INTERNATIONAL TRADING EST.

Option (A)  >>>>>>>>>>>>>> Engineered cost.

Alex Al Yazouri
من قبل Alex Al Yazouri , General Manager , Al Mushref Cooperative Society

A. Engineered cost.

observable and known

Waqas Raza Khan
من قبل Waqas Raza Khan , Accountant , Cold Store Group of Saudi Arabia

Option A

Khurram Shaukat Memon
من قبل Khurram Shaukat Memon , Academic Research Writer , Freelance Academic Research Writer

I guess answer to be option (d).

Mohammed  Mohammed
من قبل Mohammed Mohammed , Senior SAP Consultant , Abyat Mega Store

Option A is correct