What does change mean to you in the context of running an organization?

تم إضافة السؤال من قبل Amrut Desai , former Managing Director & Country Manager India & SriLanka , Hohenstein India Pvt Ltd-fully owned by Hohenstein Institute GmbH Germany
تاريخ النشر: 2013/07/07
Hamdan Ali Khan
من قبل Hamdan Ali Khan , Field officer and Marketing , Farmer agro services

<p>in my mind change mean to make some imoroment</p> <p> </p>