What does multi-channel retailing mean?

تم إضافة السؤال من قبل Yazan Ahmad , programmer , wysada
تاريخ النشر: 2013/07/07
Mirza Farhan Baig
من قبل Mirza Farhan Baig , Branch Incharge , Unikai & CO LLC

Multi-channel retailing is a marketing strategy that offers your customers a choice of ways to buy products.
A true multi-channel strategy covers purchases from a store, purchases from a website, telephone ordering, mail orders, interactive television, catalog ordering and comparison shopping sites.
The aim of a multi-channel retailing strategy is to maximize revenue and loyalty by offering your customers choice and convenience