As a Manager what are the important aspects to consider when managing a sales team?

تم إضافة السؤال من قبل David Jordan , EMEA Sales Director , RTS Consultants (International) Ltd
تاريخ النشر: 2015/01/13
Domingo Valdez
من قبل Domingo Valdez , Store Keeper , Abdul Ali Alajmi Company

These5 key Tools improved the managing role of successful sales manager

1. Coaching

2. Business Acumen

3. Hiring

4. Performance Management

5. Leadership