What is seasonality in merchandise planning?

تم إضافة السؤال من قبل Cassius Masunda , Merchandise Planner , Cross Trainer
تاريخ النشر: 2015/01/12
NARAYAN JEE
من قبل NARAYAN JEE , General Manager , TI Cycles of India (Murugappa Group)

There is no particular seasonality for Merchandise planning. This need to planned based on the seasonality of the area where it needs to be implemented.

Sandeep Sharma
من قبل Sandeep Sharma , CATEGORY MANAGER , VISHAL MEGA MART PVT. LTD.

Different MC's have different STR's.