Is it required to apply Wind Load on the Leeward side if the structure is an Open Structure?

تم إضافة السؤال من قبل Ryan Joseph Quebrar , Civil / Structural Engineer , MAB Consult
تاريخ النشر: 2015/01/10
RHOEL NATIVIDAD
من قبل RHOEL NATIVIDAD , Civil Engineer, Building Facilities Maintenance & Repair Supervisor , RA INTERNATIONAL - SUDAN ,UGANDA, CHAD,KENYA,TANZANIA & SOMALIA

It depends on the terrain or the situation on the building site.