The columns of storey buildings are designed to withstand the forces due to a)Dead loads b)Live loads c)Wind loads d)Earthquakes e)All of the above?

تم إضافة السؤال من قبل Baris Zirra
تاريخ النشر: 2017/04/11
fidelis eravwodoke
من قبل fidelis eravwodoke , Electrical Technician - Production Maintenance(QA/QC) , Shell Petroleum Dev. Company Nigeria Limited - Miatenance Section.

columns are designed to withstand dead loads

Ahmed Eldeeb
من قبل Ahmed Eldeeb , Setion Head , Egyptian Maintenance Company - EMC

The columns of storey buildings are designed to withstand the all below mentioned forces : a)Dead loads b)Live loads c)Wind loads d)Earthquakes